fbpx

Heavy Shit HIIT

De Strong&Fit – Heavy Shit HIIT is een circuit training waarin je echt de grenzen van je kunnen opzoekt. In dit circuit krijg je pittige oefeningen voor je kiezen zoals bijvoorbeeld bandje flip, bandje rammen, farmers walk, battle rope, sandbag sprint, pull ups, dips, sled push & pull, kettlebell swings en nog meer van die heftige toestanden.

NYMA OUTDOOR GYM - HEAVY SHIT HIIT

Kort en Heftig

De HEAVY SHIT HIIT heeft veel rondes met verschillende tijdsintervallen. Kort en Heftig met snoeiharde Heavy Metal op de speakers. Je komt in een “zone” waarin je helemaal los gaat!

Volg Daan in een willekeurig rondje 20/10 sec. interval

In de meest intense HIIT van Nijmegen gaan we tot de absolute MAX!

NYMA OUTDOOR GYM - HEAVY SHIT HIIT

Trail-Run

Voor de liefhebbers, om het even helemaal af te maken, kun je na dit loodzware circuit ook nog even een trail-run rondje op het eiland lopen van zo’n 4 kilometer.

Cardio onderdeel

Bij koud weer zorg je voor meerdere lagen kleding. Begin altijd extra warm aangekleed. Als we met de eerste ronde bezig zijn dan gaan meestal de eerste hoodies al uit. Bij (streng) winter weer zorg voor warme handschoenen en stevige warme schoenen.

Obstacle Run

Afhankelijk van of we binnenkort een Obstacle Run in de planning hebben, is de HEAVY SHIT HIIT een Obstacle Run training.

  • algehele kracht en conditie
  • pull en push kracht
  • grip kracht
  • loop conditie
  • karakter en doorzettingsvermogen

Dit is wat je nodig nodig hebt ter voorbereiding op een Obstacle Run.

Reken maar dat al deze elementen in de training terug komen. Verder bouw je ook een ijzersterke weerstand op in alle weersomstandigheden.

Ben jij klaar voor de meest intense HIIT die in Nijmegen te vinden is?

Let’s Connect!