HEAVY SHIT SUNDAY

In dit speciale HEAVY SHIT CIRCUIT gaan we tot de absolute MAX!

Heavy Shit Sunday - Het hiit training alternatief

Om 10:00 uur starten we met het HEAVY SHIT – KRACHT & CONDITIE CIRCUIT (HIIT) waarin je echt de grenzen van je kunnen opzoekt. In dit circuit krijg je pittige oefeningen voor je kiezen zoals band flippen, farmers walk, battle rope, pull ups, dips, sled push & pull, kettlebell swings en nog meer van die toestanden.

Outdoor krachttraining

En om het even helemaal af te maken kun je na dit loodzware circuit ook nog even een trail-run rondje op het eiland lopen van zo’n 4 kilometer. 

Cardio onderdeel

Bij koud weer zorg je voor meerdere lagen kleding. Begin altijd extra warm aangekleed. Als we eenmaal 5 minuten bezig zijn dan gaan meestal de eerste al truien uit. Bij (streng) winter weer zorg voor warme handschoenen en stevige warme schoenen. 

Afhankelijk van of we binnenkort een Obstacle Run in de planning hebben, is deze zondag training een Obstacle Run Training.

Welke onderdelen zijn het belangrijkste ter voorbereiding op een Obstacle Run?

  • Voornamelijk GRIP KRACHT
  • Algehele kracht en conditie
  • Loop conditie

Reken maar dat al deze elementen in de training terug komen. Verder bouw je ook een ijzersterke weerstand op in alle weersomstandigheden. Ben jij klaar voor de meest intense HIIT Training die in Nijmegen te vinden is?