KRACHT

Krachttraining is de basis bij NYMA OUTDOOR GYM. Eigenlijk zou iedereen krachttraining als basis activiteit moeten zien in het leven. Want ook als je veel spelsporten beoefent (zoals voetbal, tennis, hockey, golf) is krachttraining de basis om je lichaam sterk te houden en om van je spelsport zo lang mogelijk te kunnen blijven genieten.

Krachttraining helpt om je lichaam, je spieren, pezen, aanhechtingen en gewrichten sterk en gezond te houden. Dus krachttraining helpt ook om blessures te voorkomen. 

Afhankelijk van je doel kan ik je aanraden om eerst te beginnen met de juiste techniek aan te leren van de “complexe basis-kracht” oefeningen. 

Dit zijn de o.a. Squat, Deadlift, Barbel Row, Bench Press, Shoulder Press, Pull-up, Push-up en Dips. Want alleen met een solide basis bouw je een sterk lichaam.

Krachttraining bij NYMA Outdoor Gym

Je kunt tijdens de OPEN GYM uren zelfstandig aan de slag. Ik loop hierbij natuurlijk wel rond voor vragen en om af en toe advies te geven. Je kunt deze uren natuurlijk ook gebruiken om samen met je buddy te trainen. Een overzicht van de open gym uren kun je hier​ vinden.