fbpx

Missie & Visie

Missie

Op respectvolle, oprechte en integere manier bijdragen aan: herstel en versterken van de fysieke én mentale gezondheid, zonder opsmuk.

Visie

NYMA Outdoor Gym is dé plaats waar je met elke fitness vorm, buiten kan sporten. Waar ieder op basis van respect en gelijkwaardigheid op eigen wijze: op niveau, op tempo en naar vermogen als individu onderdeel kan zijn van een groter geheel.

Hoe doet NYMA Outdoor Gym dit?
Door zichtbaar & toegankelijk te zijn, zowel letterlijk: locatie, bouw en constructie van NYMA Outdoor Gym, maar ook door het uitdragen van de kernwaarden op het terrein: eerlijkheid, gelijkwaardigheid en oprechtheid. De locatie nodigt uit een kijkje te komen nemen en een praatje te maken. Niet zelden komen mensen hun bewondering uitspreken over al die ‘idioten’ die door weer en wind aan het werk zijn. Regelmatig wordt er dan een afspraak voor een proefles gemaakt.

Door te faciliteren: er is voor ieder wat wils, je kan schakelen tussen trainingsvormen en trainingen, voor beginners- of op nationaal wedstrijd niveau? Wat je (training)doel ook is? Hier kan het.

Door te inspireren en motiveren je doelen te bereiken. Door gewoon hard te werken, door je schouder en mind eronder te zetten. Het motto is: ‘Als het plan niet werkt, verander het plan, maar nooit het doel’. Wat soms betekent dat je juist gas terug moet nemen en soms moet je juist een tandje erbij zetten om tot je gewenste resultaten te komen.

De brugboog van ‘De Oversteek’ biedt een veilige omgeving om buiten te sporten en trainen. Toch blijven er weerselementen die we trotseren, het maakt je weerbaarder, vormt je karakter én je gezondheid. Het gaat bij ons niet om hoe je eruit ziet, of je mega spierbundels hebt of een strakke sixpack. Het gaat om hoe je je voelt, of je een gezond, sterk en mobiel lichaam hebt. Mobiliteit, ruimte om te bewegen, in je lichaam en in je geest, juist buiten. Dát is waar het om gaat. ‘De Oversteek’ staat voor verbinding en dat is precies wat NYMA Outdoor Gym doet, wij verbinden. Wij verbinden lichaam en geest, wij verbinden mensen.

Social Share

Let’s Connect

We Support