fbpx

NYMA Obstacle Run – Veelgestelde vragen

Waarom moet ik een "eigen risico" verklaring tekenen?

Bij het registreren voor je starttijd moet je een “eigen risico” verklaring tekenen. Het is belangrijk om te beseffen dat je een risico neemt bij het lopen van een Obstacle Run. Als organisatie doen we natuurlijk ons uiterste best om alle obstakels en opdrachten zo veilig mogelijk op te bouwen en het evenement veilig te laten verlopen. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Er kan altijd iets gebeuren. Zonder de “eigen risico” verklaringen is het onmogelijk om een dergelijke Obstacle Run te organiseren.

Kan ik mijn ticket aan een ander overdragen?

Ja dat kan.
Mail me op dennis@nymaoutdoorgym.com met je gegevens Ên de gegevens van de persoon die in plaats van jou gaat lopen. Dan wijzig ik dit in de starterslijst. Onderling kun je zelf de kosten en de ticket regelen.

Ik ben verhinderd, kan ik mijn geld terug krijgen?

Sorry, dat kan niet.
Je kunt wel proberen om je ticket te verkopen.

Krijg ik mijn geld terug als de run om wat voor reden dan ook niet door gaat?

Absoluut.
Als de run om wat voor reden dan ook wordt afgelast krijg je het volledige ticket bedrag teruggestort op je rekening. En als extra compensatie ben je van harte welkom voor gratis een HEAVY SHIT HIIT!

Ik ben mijn start tijdvak vergeten, wat nu?

Mail me eff op dennis@nymaoutdoorgym.com en ik stuur je zo snel mogelijk je geplande start-tijdvak.

Hoe werkt het precies met de start-tijdvakken?

Als je het start-tijdvak van 10:00 uur hebt gekozen zorg er dan voor dat je 09:45 uur aanwezig bent voor het inschrijven en het tekenen van de eigen risico verklaring. Je hoort je exacte starttijd bij het inschrijven.

Om de 2 minuten start er een kleine groep. Bij het aanmelden heb je gekozen voor een start-tijdvak. Bijvoorbeeld 10:00 uur. Ik maak een starterslijst waarin ik je dan in plan op bijvoorbeeld 10:08 uur, afhankelijk van hoeveel mensen er voor jou zijn aangemeld.

Wat is de minimum leeftijd voor de kids?

De minimum leeftijd voor de kids is 5 jaar. De ouder of begeleider is verantwoordelijk voor de veiligheid van de kinderen. Bepaal bij elk obstakel en opdracht of je het met de kids wil proberen of dat je er omheen loopt. Neem geen onnodig risico!

Zijn er omkleed mogelijkheden?

Ja, er zijn afgeschermde omkleed mogelijkheden.

Is er garderobe?

Jazeker.
Je kunt je tas achterlaten bij het inschrijven. Je krijgt dan een garderobe bandje met nummer.

Zijn er verzorgingsposten met water onderweg?

Nee.
Bij 3km is dat niet nodig. Bij start en finish kun je natuurlijk wel gratis water krijgen.

Worden de finish tijden bijgehouden?

Nee, helaas niet.
Een dergelijk systeem is erg kostbaar en dat zou de ticketprijzen veel hoger maken.

Kan ik na de run douchen?

Nee, nog niet.
maar je kunt je wel afspoelen met een tuinslang 😉

Kan ik in de buurt overnachten?

Ja, op maar 100 meter afstand zelfs!
Check Hotel NIMMA

Worden er foto's gemaakt?

Elke editie vraag ik of er hobby fotografen (actie) foto’s willen komen maken. Als er foto’s zijn, verzamel en selecteer ik ze en zet ze in dezelfde week nog online. Ik mail alle deelnemer email adressen als ze online staan. Volg de facebook pagina en dan zie je ze ook voorbij komen.

Er is geen garantie dat er foto’s van jou zijn gemaakt of dat ze online staan. De slechte kwaliteit foto’s komen niet online.

Er is regelmatig een NYMA Obstacle Run, wanneer is de volgende?

Ik probeer de NYMA Obstacle Run voorlopig elk kwartaal te organiseren. Hierbij ben ik oa afhankelijk van het evenementen rooster van de VASIM en van NYMA terrein. En natuurlijk moet het dan ook nog voor mijzelf goed uitkomen 😉 Dus af en toe moet ik een paar weken vooruit schuiven.

Houd deze pagina en de facebook pagina in de gaten!

Social Share

Let’s Connect