PERSONAL TRAINING

Wil je sterker worden, fitter zijn en strakker in je vel zitten? Wil je zwaarder kunnen tillen of juist harder kunnen lopen? Zit je tegen een plateau en wil je meer spiermassa aanzetten? Heb je een blessure of wil je nu eindelijk van de zeurende rugpijn af? 

Ga je voor de politie (fysieke vaardigheidstoets) of brandweer fit-test (PMMO)? Ga je solliciteren bij defensie en wil goed voorbereiden op de fysieke keuring en in ieder geval zeker weten dat je slaagt voor de defensie sporttest?

Of misschien wil je gewoon die bekende stok achter de deur?

Een personal trainer inschakelen is dan het beste dat je kunt doen!

Meestal betaal je bij Personal Trainers per uur. Bij mij niet. Personal Training reken ik per training. We doen wat op dat moment nodig is om zo snel mogelijk je doel te bereiken.

Of dat nu een korte maar heftige training van 30 minuten is, of bijvoorbeeld een uitgebreide haltertechniek-training, een stuk krachttraining en een goed gesprek…, dat is voor de prijs geen verschil.

Birgit tijdens één van mijn sessies als personal trainer

Bij Personal Training hoort ook voeding advies en coaching. Zonder een goed voedingspatroon kunnen we niet goed trainen, is er niet voldoende herstel na een training en kunnen we dus ook geen gezond en sterk lichaam bouwen. Wat je doel ook is, voeding is basis!

“We Do Whatever It Takes!”

PT – TARIEVEN: (incl btw)

  •   1 PT:                      €     65   
  • 10 PT rittenkaart:  €   600
    (€ 60 per training)
  • 20 PT rittenkaart:  € 1100
    (€ 55 per training)
  • 30 PT rittenkaart:  € 1500
    (€ 50 per training)