fbpx

PT met Timo

Van je hobby je werk maken. Dat is wat ik dacht na vele studies te hebben geprobeerd. Hoe kan ik nou zorgen dat mijn leven ga indelen op de manier waar ik gelukkig van word. En waar ik echt gelukkig van werd is krachttraining.

Wat ik zelf heb geleerd in de jaren dat ik aan het trainen ben, is dat het niet gaat over de competitie met anderen. Trainen is een competitie met jezelf, en hoe cliché het ook klinkt: je wilt elke dag een betere versie worden van jezelf. Op welke manier dan ook.

Dit kan natuurlijk op vele verschillende manieren. Als trainer wil ik mensen graag gaan leren wat krachttraining allemaal met je doet, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Tijdens mijn opleiding tot personal trainer heb ik ook geleerd dat een trainer meer is dan alleen maar een trainer. Het is ook een coach die samen met jou kijkt wat het beste bij je past.

Naast de krachttraining is voeding een belangrijk onderdeel van het lekker in je vel zitten. Tijdens mijn studie op de HAN heb ik een minor Sportvoeding gevolgd die mij heeft laten inzien wat voeding voor een sporter kan betekenen. Er zit zoveel meer in dan je denkt.

Krachttraining en voeding samen zorgt voor de ideale combinatie die belangrijk is om je goed te voelen. Dat is voor mij dan ook een van de eerste vragen die ik zal stellen tijdens een kennismakingsgesprek: Hoe ziet jouw voeding eruit? De veranderingen die gemaakt zullen worden zullen je dichterbij je doel brengen.

Dus kom vooral vrijblijvend kennismaken en dan gaan we kijken wat samen kunnen gaan bereiken! En wat ik zelf na al die jaren nog eens extra heb geleerd: geduld is ook bij krachttraining een schone zaak.

ULTIMO TRAINING

PT – Tarieven: (incl btw)

1 PT: € 40
5 PT Rittenkaart:
(€ 35 per training)
€ 175
10 PT Rittenkaart:
(€ 30 per training)
€ 300

Trouwe leden – NYMA Outdoor Gym – voordeel: 25% korting!

Social Share

Let’s Connect

We Support