PT-Zelfstandig - PT-praktijk cursus voor € 360 verspreid over 6 maanden

PT-Zelfstandig

Heb je tijdens Krachttraining in de Open Gym / Free Weight uren behoefte aan extra begeleiding en coaching? Wellicht heb je nog geen trainingservaring en je weet niet waar je moet beginnen. Of je hebt een blessure en je weet niet precies waar je verstandig aan doet.

PT-Zelfstandig ligt tussen zelfstandig trainen (zonder begeleiding) en Personal Training in. Zowel in de vorm maar ook in de kosten.

PT-Zelfstandig

6 Maanden

In het 6 maanden PT-Zelfstandig traject train je zelfstandig in de Open Gym uren en stuur ik je aan als je Personal Trainer. Zo heb je niet alleen personal training, maar je leert alles om jezelf voor de rest van je leven te kunnen trainen. Je wordt als het ware je eigen Personal Trainer.

We stellen samen een doel (en tussen doelen) voor over 6 maanden. We kiezen samen de strategie, de trainingsmethode, de oefeningen, de variabelen en we gaan aan de slag. Je noteert elke training zelf al je oefeningen in je training-logboek. 

Ik blijf je helpen en coachen bij de oefeningen en stuur bij waar nodig. Elke 2 weken plannen we een 1 op 1 coaching gesprek van maximaal 30 minuten om de vooruitgang te bespreken en eventueel aanpassingen in de training door te voeren.

Personal Training

Voeding

Bij PT-Zelfstandig hoort ook voeding advies en coaching. Zonder een goed voedingspatroon kunnen we niet goed trainen, is er niet voldoende herstel na een training en kunnen we dus ook geen gezond en sterk lichaam bouwen. Wat je doel ook is, voeding is basis!

Aan het eind van dit 6 maanden traject bezit je voldoende kennis waarmee je jouw gezonde leefstijl kunt doorleven en  waarmee je volledig zelfstandig de meest effectieve training voor jezelf kunt samen te stellen.

Je bent dan je eigen “Personal Trainer”.

Personal Training

Tarief

De kosten van het PT-Zelfstandig traject zijn € 60,- per maand voor een periode van 6 maanden. Deze kosten zijn exclusief de basis abonnement kosten die je hier kunt vinden. In het PT-Zelfstandig traject train je minimaal 2 x per week.

Dus; je krijgt een PT-praktijk cursus voor € 360 verspreid over 6 maanden tijdens je eigen training.

Social Share!

Let’s Connect!