PT-Zelfstandig - 6 maanden persoonlijke begeleiding

PT-Zelfstandig

Heb je tijdens Krachttraining in de Open Gym / Free Weight uren behoefte aan extra begeleiding en coaching? Wellicht heb je nog geen trainingservaring en weet je niet waar je moet beginnen. Of je hebt een blessure en je weet niet waar je verstandig aan doet.

PT-Zelfstandig ligt tussen zelfstandig trainen (zonder begeleiding) en Personal Training in. Zowel in de vorm als in de kosten.

PT-Zelfstandig

6 Maanden

In het 6 maanden PT-Zelfstandig traject train je zelfstandig in de Open Gym uren en stuur ik je aan als je Personal Trainer.

We stellen samen een doel (en tussen doelen) voor de komende 6 maanden. We kiezen samen de strategie, de trainingsmethode, de oefeningen, de variabelen en we gaan aan de slag.

Ik blijf je coachen tijdens je trainingen en stuur bij waar nodig. Naast de trainingen plannen we regelmatig een 1 op 1 coaching gesprek om de vooruitgang te bespreken en eventueel aanpassingen in de training door te voeren.

No nonsense, to the point.

 

Allround Ervaring

Met minimaal 2 x per week basis krachttraining aangevuld met minimaal 1 x per week STRONG&FIT en/of Kettlebell & Steel Mace bouw je in no time een sterk en fit lichaam.

Afhankelijk van hoe leergierig je zelf bent, ben je na 6 maanden allround ervaren in Mobiliteit, Krachttraining, Kettlebell & Steel Mace en STRONG&FIT. Het is natuurlijk aan jou waar jij de focus op wil leggen en wat voor jou haalbaar is.

Personal Training

Voeding

Bij PT-Zelfstandig hoort ook voeding advies en coaching. Zonder een goed voedingspatroon kunnen we niet goed trainen, is er niet voldoende herstel na een training en kunnen we dus ook geen gezond en sterk lichaam bouwen. Wat je doel ook is, voeding is basis!

Aan het eind van dit 6 maanden traject bezit je voldoende kennis waarmee je jouw gezonde leefstijl kunt doorleven en waarmee je volledig zelfstandig de meest effectieve training voor jezelf kunt samenstellen.

Je hebt genoeg praktische kennis en ervaring voor een sterk en fit leven!

Personal Training

Tarief

De kosten van het PT-Zelfstandig traject zijn € 60,- per maand voor een periode van 6 maanden. Deze kosten zijn exclusief de kosten van het basis abonnement. In het PT-Zelfstandig traject train je minimaal 2 x per week.

Dus; de PT-Zelfstandig praktijk ondersteuning heeft een meerprijs van € 360 verspreid over 6 maanden.

Social Share!

Let’s Connect!