PT-ZELFSTANDIG

Het is bizar dat de meeste mensen meer weten over hun auto dan over hun eigen lichaam. Het onderhoud van de auto vind men, vaak onbewust, belangrijker dan het onderhoud van het eigen lichaam. Je auto kun je zo laten repareren of inruilen maar je lichaam niet. Hier moet je het hele leven mee doen!

This is your WAKE-UP-CALL…

Investeer in jezelf!

In het PT-ZELFSTANDIG traject train je zelfstandig in de OPEN GYM uren en stuur ik je aan als je Personal Trainer. Zo heb je niet alleen personal training, maar je leert alles om jezelf voor de rest van je leven te kunnen trainen. Je wordt je eigen Personal Trainer.

We stellen samen een doel voor over 6 maanden. We kiezen samen de strategie, de trainingsmethode, de oefeningen, de variabelen en we gaan aan de slag. Je noteert elke training zelf al je oefeningen in je training-logboek. 

Ik blijf je helpen en coachen bij de oefeningen en stuur bij waar nodig. Elke 2 weken plannen we een 1 op 1 coaching gesprek van ongeveer 10 minuten om de vooruitgang te bespreken en eventueel aanpassingen in de training door te voeren.

Aan het eind van dit 6 maanden traject bezit je voldoende kennis waarmee je volledig zelfstandig de meest effectieve training voor jezelf kunt samen te stellen. Je bent dan je eigen Personal Trainer.

Je eigen personal trainer worden tijdens training

De kosten van het PT-ZELFSTANDIG traject zijn € 50,- per maand voor een periode van 6 maanden.

Deze kosten zijn exclusief de basis abonnement kosten die je hier kunt vinden.