fbpx

PT-Zelfstandig

Heb je tijdens Krachttraining in de Open Gym / Free Weight uren behoefte aan extra begeleiding en coaching?

Wellicht heb je nog geen trainingservaring en weet je niet waar je moet beginnen. Of je hebt een blessure en je weet niet waar je verstandig aan doet. Of je wilt gewoon sneller ontwikkelen.

Het maakt niet uit wat je reden is, in deze 6 maanden bouw je 2 tot 3 keer zo veel kennis en ervaring op dan iemand zonder deze begeleiding.

PT-Zelfstandig ligt tussen zelfstandig trainen (zonder begeleiding) en Personal Training in. Zowel in de vorm als in de kosten.

PT-Zelfstandig

Aanpak

In het 6 maanden PT-Zelfstandig traject train je zelfstandig in de Open Gym uren en stuur ik je aan als je Personal Trainer.

Jij geeft aan waarin je jezelf wil ontwikkelen. Op basis hiervan stellen we samen een doel (en tussen doelen) voor de komende 6 maanden. We kiezen samen de strategie, de trainingsmethode, de oefeningen, de variabelen en we gaan aan de slag

We zitten om de twee weken 30 min samen om de voortgang te bespreken en om te kijken of er aanpassingen nodig zijn.

No nonsense, to the point.

Met minimaal 2 x per week basis krachttraining eventueel aangevuld met 1 x per week STRONG&FIT en/of Kettlebell & Steel Mace bouw je in no time een sterk en fit lichaam.

Daarnaast plannen we regelmatig samen een training. Dan ben ik je trainingspartner! 

Na 6 maanden

Afhankelijk van hoe leergierig je zelf bent, ben je na 6 maanden allround ervaren in Mobiliteit, Krachttraining, Kettlebell & Steel Mace en STRONG&FIT. Het is natuurlijk aan jou waar jij de focus op wil leggen en wat voor jou haalbaar is.

Je betaalt voor 6 maanden, maar dat betekent niet dat het daarna stopt. In de periode daarna kun je nog altijd bij mij terecht voor vragen of advies en zullen we zeker nog samen trainen.

PT Zelfstandig

Voeding

Bij PT-Zelfstandig hoort ook voeding advies en coaching. Zonder een goed voedingspatroon kunnen we niet goed trainen, is er niet voldoende herstel na een training en kunnen we dus ook geen gezond en sterk lichaam bouwen. Wat je doel ook is, voeding is basis!

Aan het eind van dit 6 maanden traject bezit je voldoende kennis waarmee je jouw gezonde leefstijl kunt doorleven en waarmee je volledig zelfstandig de meest effectieve training voor jezelf kunt samenstellen.

Je hebt genoeg praktische kennis en ervaring voor een sterk en fit leven!

PT Zelfstandig

Tarief

De kosten van het PT-Zelfstandig traject zijn € 75,- per maand voor een periode van 6 maanden. Deze kosten zijn exclusief de kosten van het basis abonnement. In het PT-Zelfstandig traject train je minimaal 2 x per week.

Dus; de PT-Zelfstandig praktijk ondersteuning heeft een meerprijs van € 450 verspreid over 6 maanden.

Fijne ervaring, doelgericht trainen, programma op maat, prima begeleiding en ik kan tussendoor altijd mijn vragen stellen.
Deze manier is voor mij perfect!

Arjen Geurtsen

Social Share

Let’s Connect

We Support