NYMA OUTDOOR GYM - Steel Mace Yoga

Steel Mace Yoga

Steel Mace Yoga is een onconventionele trainingsvorm dat zich snel over de wereld verspreid. Het veranderd de manier waarop mensen yoga gaan zien. Bij Nyma Outdoor Gym kun je kennismaken met deze krachtige yoga vorm.

STEEL MACE YOGA

Balans

De Steel Mace in combinatie met yoga daagt het lichaam uit op stabiliteit, balans en coördinatie. Door het toegevoegde gewicht bouw je ook kracht en spiermassa op. De Mace heeft een massief ijzeren bol aan één zijde waardoor het gewicht uit balans is. Dit noemen we “off set” gewicht. Door dit off set gewicht zijn de yoga oefeningen een enorme uitdaging!

STEEL MACE YOGA

Full Mind & Body

Het is een uitdagende Full Mind & Body Workout. Door het synchroniseren van je adem met de bewegingen, voer je de oefeningen met aandacht (mindful) uit.

De Mace daagt je uit om het bewustzijn van je lichaam te verbeteren door het leren van bewegingspatronen (flows) en het sterker maken van je polsen, onder- en bovenarmen, schouders, core, en benen. Dit maakt het een echte full body workout!

STEEL MACE YOGA

Les Opbouw

Het is een training voor zowel beginners als ervaren yogi. Je begint namelijk op bodyweight met een houten stok en zodra je de yoga oefening onder de knie hebt pak je de Steel Mace erbij. Vervolgens kun je het gewicht van de Mace opvoeren.

Voor beginners werken we in blokken van 4 weken, elke week leer je een nieuwe beweging en uiteindelijk voegen we dit samen in één krachtige flow. Vanuit deze basis zullen we dit later voor gevorderden gaan uitbreiden.

Je kunt op elk moment aanhaken. Het is dus niet nodig om te wachten op “beginners les week 1”.

Gewoon beginnen!

Social Share!

Let’s Connect!