fbpx

Team Members

Lonneke Vromans - Personal Trainer & Leefstijlcoach

Lonneke Vromans 
Personal Trainer & Leefstijlcoach

Hallo! Sommigen hebben mij al leren kennen als medesporter maar ook als (hulp)trainer op de donderdagavond. Vanaf 1 september 2019 ben ik vast als (personal) trainer op de vrijdagavond.

Naast bewegen zijn voeding, slapen, denken en ademen mijn andere passies als leefstijlcoach. Je kunt daarom ook vrijdagavond voor en na de STRONG&FIT zowel op afspraak als inloop terecht voor vragen over voeding en slaap, maar ook voor vragen over stress, ademhaling en alle vragen over vitaliteit en (mentale) gezondheid. Kom gerust eens langs!

Wie ben ik:

 • Enthousiast
 • Ik ga door waar jij wil stoppen (en jij gaat dus ook door)
 • Zorgt voor juiste mindset en uitleg
 • Liever goede uitvoering dan snel en niet effectief
 • Recht voor zijn raap
 • Naast sporttrainingen geef ik ook advies en begeleiding op (gezonde) voeding en een gezond brein

 

Mijn waardes zijn: effectief, doelgericht, laagdrempelig en simpel. Mijn missie is om mensen fit te houden, snel en doelgericht weer op de rit te zetten als dit nodig is. Dit kan zijn als je wil afvallen (en dit niet goed lukt), niet lekker in je vel zit of juist gezonder wil gaan leven. Maar ook als je vage klachten hebt zoals moeheid, lusteloosheid, niet weten wat je nog wil, een nieuwe start wil maken of gewoon wil weten hoe je beter kunt bewegen, eten en leven in wat JOUW lijf nodig heeft, kan ik je helpen. Mijn aanpak zit in een passend traject bij jou en jouw lichaam gericht op alle vlakken en wat er voor jou toe doet. Mijn motto is: Beweeg je FIT. Eet je FIT. Slaap je FIT. Denk je FIT. Adem je FIT.

Ik zie je vanzelf wel komen sporten of langskomen met je vragen!

Vita(le) groet, Lonneke Vromans

Verkeerde voeding kan (extra) stress opleveren net als vochttekort, maar ook belemmerende overtuigingen en perfectionisme zijn factoren die stress kunnen veroorzaken en ten grond slag kunnen liggen aan (chronische) klachten, ziektes en (langdurige) blessures. Te weinig of slechte slaap zorgt ervoor dat je- zonder dat je het weet- veel te veel ‘aan’ staat. Dit geldt ook voor het constant bereikbaar (moeten) zijn of je drukke gezinsleven. Je wil er dan ook zijn voor je vrienden en familie. Het gevoel hebben steeds al die ballen hoog te moeten houden kunnen zorgen voor een overbelast zenuwstelsel. Dit kan ervoor zorgen dat het je niet meer lukt af te vallen, je steeds minder fit voelt, hierdoor slechter gaat eten en/of gaat slapen en minder zin hebt om (letterlijk) in beweging te komen. Lichamelijk en mentaal kun je hierdoor in de knoop komen. Weet jij ook niet meer hoe ontspanning, passie hebben en fit zijn ook alweer voelt? Het gaat om het veranderen van je leefstijl, doorbreken van patronen en te kijken wat voor jou gaat werken en je ook daadwerkelijk vol kunt houden. Ik doe niet aan dieetvoorschriften of hypes. Gewoon terug naar de basis, kort, simpel en makkelijke uitleg van hoe je lichaam werkt en wat het nodig heeft en welke invloed ons denken, eten en bewegen op je heeft.

Chantal Maas 
Trainer

Hoi Hoi! Vanaf 1 september ben ik op de maandagavonden, woensdag- en vrijdagochtenden als trainer te vinden onder de brug. Enkele van jullie zullen mij in de afgelopen weken al een keer gezien/gesproken hebben, voor de rest zal ik kort wat over mezelf vertellen.

Van kinds af aan ben ik full time bezig met sport. In eerste instantie als korfbalster, maar later bleek mijn talent te liggen in de atletiek. Jarenlang heb ik hier gestreden om te top te bereiken, maarja, shit happens. Door omstandigheden ben ik gedwongen moeten stoppen met mijn liefde, mijn passie, mijn adem… sporten zat er niet meer in! Hieruit is mijn passie voor voeding en fitness ontstaan. Door de juiste voeding te combineren met de juiste manier van trainen ben ik weer in staat lekker te bewegen en wil ik mijn liefde voor de sport graag overdragen op anderen.

Momenteel studeer ik Sportkunde aan de HAN in Nijmegen. Mijn vrije uren ga ik opvullen met het geven van leuke, intensieve, maar vooral ook gezellige trainingen aan jullie!

Wat mensen roepen over mij:

 • Sociaal
 • Vrolijk
 • Enthousiast
 • Gedreven
 • Doorzetter, en anderen ook tot het gaatje drijven
 • Direct
 • Luisterend oor
 • Ademt sport

 

Wat ik graag wil bereiken: Ik wil mensen motiveren en enthousiasmeren voor de sport. Door doelgericht aan de slag te gaan met intensieve lessen laagdrempelig en vooral ook gezellig houden, wil ik mensen laten inzien hoe ontzettend leuk sporten kan zijn! Het gaat niet over hoe goed je bent ten opzichten van anderen, of over hoe snel je iets kunt doen, het gaat erom dat je voor jezelf grenzen verlegt en tot jouw eigen max. gaat. Het is belangrijker dat je alles op je eigen tempo, luisterend naar je eigen lichaam doet, dan dat je mee wil met de rest en je eigen lichaam tekort doet.

Ben je ooit niet fit, voel je je niet lekker, zit je ergens mee? Dan mag je het altijd tegen mij zeggen, zodat we samen kunnen kijken naar wat voor training vandaag het fijnste voor je is.

Mocht je meer van mij willen weten, of een beeld hebben bij dit verhaaltje van wie ik ben, dan mag je altijd mijn Instagram @chantalmaass bezoeken.

Kom sporten, luister naar je lichaam, word fit, blijf fit en maak sporten, met en zonder elkaar, leuk

Liefs, Chantal

Claire Jongbloets

Claire Jongbloets
Fysiotherapeut & Trainer

Hallo, mijn naam is Claire Jongbloets. Ik ben in 2018 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut liggen mijn interesses ook bij bewegen en sporten. Jullie zullen mij soms een Strong&Fit les zien geven of begeleiding bieden bij de Open Gym. Vanaf oktober kan bij mij op de donderdagavond getraind worden in STEEL MACE YOGA.

Na een tijd yoga te hebben gedaan vond ik dit niet uitdagend genoeg meer, dus toen ik hoorde van STEEL MACE YOGA was ik meteen enthousiast. Het is een nieuw fitness concept, een combinatie van yoga en onconventionele krachttraining met de Steel Mace.

De Steel Mace in combinatie met yoga daagt het lichaam uit op stabiliteit, balans en coördinatie. Door het toegevoegde gewicht bouw je ook kracht en spiermassa. Je kan op alleen bodyweight beginnen en later de Steel Mace erbij pakken, waarin verschillende gewichten beschikbaar zijn. Hierdoor is het een training voor beginners én ervaren yogi.

Het is een uitdagende full mind & body workout. Door het synchroniseren van je adem met de bewegingen, voer je de oefeningen met aandacht (mindful) uit.

De Mace daagt je uit om het bewustzijn van je lichaam te verbeteren door het leren van bewegingspatronen (flows) en het sterker maken van je polsen, onder- en bovenarmen, schouders, core, en benen. Dit maakt het een echte full body workout!

Ik hoop jullie te zien op de donderdagavond om 19.00 uur. Voor beginners werken we in blokken van 4 weken, per week leer je een nieuwe beweging en uiteindelijk voegen we dit samen in één krachtige flow. Vanuit deze basis zullen we dit voor gevorderden gaan uitbreiden.

Tot snel! Groetjes Claire

Social Share!

Let’s Connect!