fbpx

Testimonials

Stanley

Stanley

Vaak voorbij gereden en ook vaak gedacht; wat een bijzondere gym daar onder die brug.
 
Vorig jaar de stap gezet om een proefles te nemen bij Dennis. Eigenlijk moet ik “bij Nyma Outdoor Gym” zeggen maar zonder Dennis geen Nyma Outdoor Gym.
 
Vanaf de eerste dag voelde ik me welkom. Stoere locatie met dito stoere materialen om mee te trainen. Geen fancy apparaten met 1001 programma’s, geen spiegelwanden waar je jezelf de hele tijd mag bewonderen. Maar wel een buitenlocatie waar je gewoon lekker kan sporten en creatief mag zijn.
 
Terug naar de basis zonder macho gedoe en waar respect voor een ieder een groot goed is. Wat ik ook bijzonder vind is de sociale functie in de buurt. Hoe vaak zie je kids uit de buurt spelen bij een sportschool in hun wijk? Dit kan en mag en het mooie van is, er is ruimte voor eenieder.
 
Zelf probeer ik drie keer per week aan krachttraining te doen. Dit doe ik om gezond en fit te blijven. Naast deze trainingen mag ik af en toe ook invallen bij de groepstrainingen. Super tof om mijn kennis en ervaring in te zetten bij deze trainingen. Helemaal als het gewaardeerd wordt door de groep.
 
Probeer eens een groepstraining of individuele krachttraining als proefles. Wellicht zie ik je dan, bij Dennis.
 
Kitty

Kitty

Na twee zwangerschappen vond ik het weer tijd om mijn lijf aan het werk te zetten. Ik voelde me slap, futloos, ik had blessures en het voelde alsof mijn lijf uit verhouding was geraakt. Hardlopen leverde me niet op wat ik had gehoopt. Maar wat dan? Binnen in zo’n sportschool zag ik absoluut niet zitten. En al die klasjes van tegenwoordig, daar kwam ik ook geen wijs uit.

Totdat ik een vriendin bij Dennis in de buitenlucht zag sporten en ik een proefles nam. Bij die proefles kreeg ik volledige aandacht en uitleg. Krachttraining werd interessant en dat had ik nooit gedacht! Ik nam een abonnement om 1 keer in de week mezelf door Dennis te laten ‘onderwijzen’ in de krachttraining, want dat is wat Dennis doet. Daar bleef het niet bij. Dennis had niet alleen aandacht voor de fysieke ontwikkeling, maar ook de mentale processen kwamen aan bod. Hardlopen werd niet meer mijn nummer 1 sport, maar krachttraining. Ik veranderde mijn abonnement naar 2 x in de week trainen en steeds weer leerde ik meer over mijn lijf en krachttraining.

Inmiddels sport ik anderhalf jaar in de buitenlucht bij Dennis. Mijn lijf is fitter geworden in alle opzichten en ervaar de positieve veranderingen hiervan. Ik voel me mentaal en fysiek veel sterker en ik heb geen blessures meer. Dat alles doordat er eindelijk een trainer is, Dennis, die je laat begrijpen waar krachttraining voor staat; een investering in jezelf. 

Laurien

Laurien

Rugklachten, niet al te sterke knieën en toch willen hardlopen. Dat vraagt om extra krachttraining.

Eerdere fitnesspogingen waren echter van korte duur. Ik wist niet precies wat ik deed en waarom. Bovendien vond ik het simpelweg niet leuk. Na een proefles bij Nyma Outdoor Gym was ik overtuigd dat ik hier wel op m’n plek was.

Dennis zijn enthousiasme en persoonlijke aanpak spraken mij direct aan. Hij legt haarfijn uit hoe een oefening moet en blijft scherp op uitvoering. Geen vast stramien in een zweterig hok, maar een programma afgestemd op jouw wensen en kunnen, en bovenal heerlijk buiten. Zon, regen, wind, kou… het geeft een extra dynamiek en motiveert enorm om door te gaan.

Dankzij deze setting en programma op maat is trainen voor mij van ‘omdat het moet’ veranderd in ‘wanneer mag ik weer?’

Mark

Mark

De laatste tijd krijg ik van vrienden vaak te horen dat ze zich qua gezondheid maar niet meer met mij willen meten. “Ja, maar jij met jouw conditie..”, zeggen ze. Alsof ze denken dat ik mijn conditie ergens voor een hoofdprijs met illegale “cheat codes” gekocht heb. Alsof een normaal lichaam er per definitie niet toe in staat is. Dat laatste klopt natuurlijk niet.

Ook ik ben ruim twee jaar geleden (zomer 2016) begonnen met trainen met een gewoon gezond lichaam. Ook ik heb eerder geprobeerd in beweging te komen. De stap naar de outdoor gym was een zoveelste poging om sportiever te worden. Het concept sprak mij aan en misschien dat het deze keer beter zou lukken. Ik ben rustig aan begonnen. Schemaatjes van Dennis gevolgd. Goed naar de instructies geluisterd en na een poosje wennen begon het voor mij te werken.

De relaxte sfeer en de gezelligheid paste bij mij. Ik werd geaccepteerd zoals ik was. Ik ben niet op alle gebieden even sterk en ik wil mij al helemaal niet de hele tijd met de anderen vergelijken. Ik wil gewoon mijn eigen ding doen en dat kan hier en dan ook nog eens buiten ook.

Ieder lichaam is anders, dat weet ik al lang. Wat voor anderen moeilijk is vind ik soms eenvoudig. Maar nog vaker is het andersom. Zo kan ik nog steeds niet op mijn hoofd staan en vraag ik mij vaak af waarom die gewichten de ene dag zwaarder lijken dan de andere. Het maakt niet uit, als je het probeert groei je steeds een beetje. Misschien groei je wel het hardst op de dagen dat het wat meer tegen zit.

Ik kom bijna drie keer per week bij de outdoor gym en ik heb er elke keer weer zin in. Naast dat ik mij lichamelijk sterker voel, ken ik mijn lichaam beter en voel ik mij zelfverzekerder. Ik ben trots op wat ik bereikt heb. Daarnaast is het gewoon leuk om samen met anderen steeds weer iets nieuws uit te proberen.

Tegenwoordig werk ik aan mijn eigen gestelde doelen. Ik wil meer op mijn eigen lichaamsgewicht trainen en coole trucjes leren. De basis kracht oefeningen zijn een ondersteuning geworden van mijn doelen. Daar heb ik zoveel zin in dat ik zelfs thuis een stel ringen op heb gehangen. Ik sta nog maar in het begin en heb nog een lange weg te gaan. En dat is dus precies waar het om gaat. 

Bernd

Bernd

Ik train sinds september 2018 bij Nyma Outdoor Gym en het bevalt uitstekend. Heel veel persoonlijke en professionele aandacht van coach Dennis maar ook zelfstandig trainen met je eigen schema.

Een gave, ‘rauwe’ outdoor omgeving maar waar wel alle voorwaarden aanwezig zijn voor een heerlijke workout. Relaxte sfeer met aardige mensen waar iedereen welkom is. Selfmade man Dennis heeft veel verstand van zaken en alles is gericht op techniek, houding en dus uitvoering waardoor je snel resultaat boekt.

Nyma Outdoor gym is niet te vergelijken met reguliere fitnesscentra waar persoonlijke aandacht vaak ver te zoeken is en is dus zeer zeker de moeite waard om eens een keer uit te proberen.

Sophie

Sophie

Ik train sinds augustus 2018 bij Dennis en het bevalt mij supergoed! Ik kan hier helemaal werken aan mijn eigen doelen.

De begeleiding is adequaat en professioneel. Tevens is er een ontspannen sfeer. Medesporters maken graag contact en samen sporten gaat ook vanzelf. Bovendien kan ik bijvoorbeeld in een vakantieperiode mijn kinderen meenemen. Dan kunnen ze fijn spelen rondom en soms zelfs op de stellage.

Maar de allergrootste pre vind ik het buiten sporten. Het is zo ontzettend lekker om in de frisse lucht te bewegen. Ik krijg er superveel energie van!

Liesbeth

Liesbeth

Als je ècht fitter wilt worden en de sportschool niet de plek is voor jou, kies dan voor NYMA OUTDOOR GYM!

Een uniek concept dat werkt. Onder leiding van een gedreven en kundige trainer krijg je alle persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelen te behalen. Outdoor Gym biedt een combinatie van kracht en conditie. Dennis weet wat het beste voor jou werkt en vertaalt dit naar persoonlijke trainingsprogramma’s. Hij zorgt er voor dat je fysieke grenzen op zoekt, waarvan je niet wist dat je ze had.

Daarnaast is het gewoon gezellig en laagdrempelig. Absoluut geen sportschool-mentaliteit, iedereen is en voelt zich welkom. Je merkt het verschil al binnen een aantal weken. Je voelt je fitter, sterker en energieker! 

Davy

Davy

Ik ben in de zomer van 2016 begonnen met trainen bij de Outdoor Gym, en nu hartje winter sport ik er nog steeds! En dat heeft alles te maken met de professionele begeleiding van Dennis, de lol die je met hem kunt hebben, en de fijne sfeer die hij iedere keer weet te creëren.

Dennis beschikt over een hoop kennis en ervaring, zowel op technisch gebied, als ook op het gebied van voeding en lifestyle, en dit weet hij goed over te brengen, vooral doordat hij een hele persoonlijke benadering heeft en hij daardoor bij iedereen de juiste aanpak weet te vinden.

Hij daagt je voortdurend uit met nieuwe oefeningen en zorgt dat je het maximale uit jezelf haalt. Hij houdt je goed in de gaten, geeft tips en corrigeert wanneer nodig. Dit zorgt er voor dat je van begin af aan correcte houding en technieken aanleert wat essentieel is om resultaat te boeken en om blessures te voorkomen.

Wat betreft equipment heeft hij zo ongeveer alles wat je maar nodig hebt. Daarnaast is ook het contact met de andere sporters erg fijn. Iedereen is relaxed en gezellig, iets wat ik in de standaard fitnessruimtes nog niet eerder ben tegengekomen.

En buiten sporten? Dat is leuker dan ik had gedacht! Sowieso is het heerlijk om in de buitenlucht te trainen, helemaal als het een mooie dag is, maar zelfs als het vriest of regent is het de moeite waard want vooral op die dagen is het gevoel van voldoening het grootst en is de teamspirit het hoogst!

Heb je het idee dat fitnessen suf, saai, en individualistisch is? Kom dan echt een keer langs, dan kun je zien dat het ook heel anders kan.

Birgit

Birgit

Ik sport nu sinds augustus 2017 bij NYMA GYM en was meteen enthousiast.

Wat je ook wilt doen, kracht training, conditie training of allebei. Dennis heeft persoonlijke aandacht voor je terwijl je in ’n groepje sport (of met zijn 2en of alleen als je krachttraining doet). Samen met jou bespreekt hij je doelen of wat je graag wilt doen. Met de app stelt hij samen met jou een schema op die bij jou past en waar je mee aan de slag kunt.

Mocht je er niet uitkomen hoef je het maar te vragen en hij staat voor je klaar. Hij zal je helpen en aanmoedigen tot het uiterste maar zal niet over jouw grens van kunnen heen gaan.

Kortom, sporten bij de NYMA (Dennis) is gezellig, leerzaam, afwisselend en uitdagend!

Lonneke

Lonneke

Bij Dennis voel ik me op mijn gemak. De persoonlijke aandacht voor zowel krachttraining, conditietraining, circuitjes als op het gebied van voeding en mentale ondersteuning is groot en altijd met even veel enthousiasme en met veel vakkundigheid.

Alles kan en mag. De unieke locatie maakt het een sfeervolle omgeving om te kunnen trainen met anderen maar ook voor jezelf. Elke training is anders en naar eigen behoefte en doelen in te vullen. Met challenges en ‘heavy shit’ trainingen kan je even lekker knallen en net even een stapje harder gaan als je dat zou willen.

Wat het voor mij het meest fijne sportomgeving maakt is de betrokkenheid en persoonlijkheid van Dennis zelf. Hij is er altijd en wil het beste met en voor jou. Dit is niet in woorden uit te leggen maar alleen te voelen door te komen ervaren wat Dennis voor je doet.

Els

Els

Sinds zomer 2016 sport ik bij MOBILE OUTDOOR GYM. Ik geniet van het sporten in de buitenlucht. De lessen zijn gezellig en soms best pittig.

Dennis begeleidt je supergoed bij de oefeningen en motiveert je op een fijne positieve manier. In korte tijd ben ik een stuk sterker en fitter geworden en daar ben ik heel tevreden over!

Karlien

Karlien

Sporten bij NYMA OUTDOOR GYM doe ik nu sinds maart 2016 (destijds MOBILE OUTDOOR GYM). Ik voel me er op mijn gemak. Alles kan!

Of je nu krachttraining wilt doen, een schemaatje wil volgen of circuitjes wil knallen, Dennis helpt je overal mee op weg.

Het is een personal training op een unieke en fijne locatie. Buiten onder de brug jezelf tot het maximale laten gaan bij ‘STRONG&FIT’ of krachttraining volgens je schema die je zelf of samen met Dennis maakt.

Bij lichamelijke klachten ben je hier ook op het goede adres, Dennis merkt het meteen aan je als t ff niet zo lekker gaat en past het schema met je aan en geeft je adviezen wat je het beste wel of niet kunt doen!

Het grote verschil met bootcamp zit hem in het persoonlijke, Dennis houdt iedereen tegelijk in de gaten (vraag me niet hoe!) en geeft adviezen op het moment dat dat nodig is. Het is niet erg als je iets niet kunt of wil, maar Dennis helpt je om toch dat te doen wat je eigenlijk niet van jezelf had verwacht! En dat geeft een enorm goed gevoel! 

Een fijne warme prettige sfeer met personal training op een super locatie! 

Ik zou het iedereen aanbevelen! 🙂

Cornelie

Cornelie

Sinds juni 2016 doe ik kracht- en conditietraining bij NYMA OUTDOOR GYM. Fysiek en mentaal voel ik me sterker en energieker dan ooit.

Trainen bij Dennis is als trainen met een personal coach. Zoveel ervaring, kennis, afwisselende oefeningen en circuits als hij te bieden heeft!

Individueel of in een groep. Binnen en buiten. Dit gaat veel verder dan wat een reguliere sportschool doet! (Ik zeg doen!!!)

Ellen

Ellen

Via Facebook zag ik MOBILE OUTDOOR GYM voorbij komen, de foto’s maakte mij nieuwsgierig! Nu hou ik van nieuwe uitdagingen in sport en was ik naast yoga en zumba opzoek naar een spierversterkende sport, dus hup proberen maar!

Wat mij gelijk enthousiast maakte was sporten in de buitenlucht, en wat ik fijn vind aan Outdoor Gym, het is toch anders dan bootcamp, hier blijf je op de plek, veel verschillende spiergroepen worden door gewichten gesterkt. Daarbij vind ik dat Dennis super goed begeleid, hij legt goed uit hoe de oefening het beste uitgevoerd moet worden. Hij stimuleert op een mooie positieve manier, zodat je uit je comfort zone komt en goed resultaat krijgt!

Social Share

Let’s Connect