WORKSHOP KETTLEBELL & STEEL MACE

Een uitgebreide kennismaking met de combinatie Kettlebell en Steel Mace in een leerzame en gezellige workshop in de frisse buitenlucht.

Regen of zonneschijn, de workshop is altijd buiten want onder de grote boog van de brug “De Oversteek” in Nijmegen staan we droog en beschut.

Kettlebell

De Kettlebell wordt ook wel ’s werelds enige ‘draagbare Total Gym’ genoemd. Dankzij de enorm hoge intensiteit maakt Kettlebell training het mogelijk om kracht-, flexibiliteit, stabiliteit en het cardiovasculaire systeem in één keer te trainen.

De Kettlebell training is over het algemeen een korte maar explosieve training en heeft een zeer grote en positieve impact op het gehele lichaam. Het is de trainingsmethode bij uitstek om, dankzij de enorme vetverbranding die tot stand komt, razendsnel je ‘looks’ te verbeteren.

Het resultaat op het gebied van o.a. afslanken, het vergroten van kracht en het opbouwen van zowel conditie als spiermassa is namelijk enorm. Kettlebell training is dan ook een ware ‘Body Composition Workout’.

Steel Mace

De Steel Mace of “Gada” werd oorspronkelijk gebruikt als een dodelijk wapen in oorlogvoering door hindoeïstische en Perzische krijgers in de 13e eeuw. Vanwege zijn functionaliteit en gebruiksgemak begonnen worstelaars de Steel Mace te gebruiken voor fysieke training.

STEEL MACE

Steel Mace-training zal je grip kracht, coördinatie en balans, kernstabiliteit (core kracht), rotatie versnelling en vertraging, schouderkracht, schoudermobiliteit en flexibiliteit, algehele spierkracht en uithoudingsvermogen en metabole conditionering aanzienlijk verbeteren.

Tegenwoordig wordt deze stalen knots in snel tempo bekend als de “Full Body Conditioning Tool”. De Steel Mace houdt bijna het gehele gewicht in de balkop, wat resulteert in een ongelijke gewichtsverdeling. Hierdoor train je voornamelijk de kleine stabiliserende spieren rondom je gewrichten. Dit soort “offset” training zal je kern- en rotatiekracht en atletische prestaties enorm verbeteren.

Master Kettlebell

Voor deze speciale workshop heb ik MASTER KETTLEBELL Ronald Dreijer uitgenodigd.

Ronald is de eerste “MASTER KETTLEBELL” en de meest ervaren Kettlebell Trainer van Nederland.

Deze workshop is geschikt voor beginners én gevorderden. Tijdens de interactie zien we bij wie het niveau wordt opgevoerd.

Deze workshop is gepland op:
Zaterdag 19 oktober van 13:00 tot 16:00 uur.

De normale kosten van deze workshop met MASTER KETTLEBELL is € 97,50 per persoon.

Speciaal voor NYMA OUTDOOR GYM heb ik eenmalig een dikke vette korting kunnen realiseren!

  • € 45 pp. voor niet leden
  • € 30 pp. voor leden

Minimaal 6 deelnemers.

Dus pak nu deze kans want goedkoper kan echt niet!

Meld je aan via dennis@nymaoutdoorgym.com 

Social Share!

Let’s Connect!