fbpx

Workshop Mobiliteit & Krachttraining

Een uitgebreide kennismaking met de combinatie Mobiliteit en Krachttraining in een leerzame en gezellige workshop in de frisse buitenlucht.

Regen of zonneschijn, de workshop is altijd buiten want onder de grote boog van de brug “De Oversteek” in Nijmegen staan we droog en beschut.

Workshop Mobiliteit & Krachttraining

Mobiliteit

We gaan al je gewrichten stuk voor stuk uitgebreid bewegen. Je vingers, je handen, je polsen, ellebogen, schouders, nek, rug, heupen, knieën, enkels, voeten én je tenen. En dat ook in deze volgorde 😉

Elke spiergroep tussen je gewrichten gaan we stretchen, dynamisch en statisch. Een uitgebreide rek en strek sessie van top tot teen. Je gewonnen bewegingsruimte gaan we meteen gebruiken in de kracht oefeningen. Maar je zal die ruimte daarna ook moeten blijven gebruiken want anders ben je het ook heel snel weer kwijt.

Use it or Lose it!

(10 min. break)

Workshop Mobiliteit & Krachttraining

Krachttraining

We beginnen met de basis beweging die in bijna elke oefening terug komt; de Hip Hinge (heup kanteling). Gevolgd door de Squat (knie buigen) en de Deadlift waarin je mobiliteit meteen goed wordt getest.

We nemen ruim de tijd voor de verschillende uitvoeringen van deze twee basis kracht oefeningen. Je leert oa wat nu de echte juiste manier is om zware spullen te tillen. Dus dikke tips voor in het dagelijks leven!

(10 min. break)

In het derde deel gaan we aan de slag met de basis Push-up en de basis Pull-up. Maar ook in deze oefeningen zijn nogal wat variaties te bedenken.

Kosten: € 45 pp.

Minimaal 6 deelnemers.

Neem contact op met dennis@nymaoutdoorgym.com voor meer informatie en overleg.

Social Share

Let’s Connect

We Support