WORKSHOP MOBILITEIT EN KRACHTTRAINING

Een uitgebreide kennismaking met de combinatie Mobiliteit en Krachttraining in een leerzame en gezellige workshop in de frisse buitenlucht.

Zomer en winter, regen of zonneschijn want we staan altijd droog en beschut onder de grote boog van de brug “De Oversteek” in Nijmegen.

Workshop Mobiliteit & Krachttraining

MOBILITEIT

We gaan al je gewrichten stuk voor stuk uitgebreid bewegen. Je vingers, je handen, je polsen, ellebogen, schouders, nek, rug, heupen, knieën, enkels, voeten én je tenen. En dat ook in deze volgorde 😉

Elke spiergroep tussen je gewrichten gaan we stretchen, dynamisch en statisch. Een uitgebreide rek en strek sessie van top tot teen. Je gewonnen bewegingsruimte gaan we meteen gebruiken in de kracht oefeningen. Maar je zal die ruimte daarna ook moeten blijven gebruiken want anders ben je het ook heel snel weer kwijt.

Use it or Lose it!

(10 min. break)

Workshop Mobiliteit & Krachttraining

KRACHTTRAINING

We beginnen met de basis beweging die in bijna elke oefening terug komt; de Hip Hinge (heup kanteling). Gevolgd door de Squat (knie buigen) en de Deadlift waarin je mobiliteit meteen goed wordt getest.

We nemen ruim de tijd voor de verschillende uitvoeringen van deze twee basis kracht oefeningen. Je leert oa wat nu de echte juiste manier is om zware spullen te tillen. Dus dikke tips voor in het dagelijks leven!

(10 min. break)

In het derde deel gaan we aan de slag met de basis Push-up en de basis Pull-up. Maar ook in deze oefeningen zijn nogal wat variaties te bedenken.

De kosten van deze workshop zijn € 35 pp. (maximaal 12 deelnemers)

De opbrengst van de workshop komt volledig ten goede aan het PROJECT CONTAINER GYM

De eerstvolgende workshop is gepland op zaterdag 24 augustus van 13:00 uur tot 16:30 uur.

Meld je aan via dennis@nymaoutdoorgym.com