fbpx

Anne Carlijn – Fysiotherapeut / Masseur

Soms ben je net lekker aan het trainen en voel je toch ergens een pijntje. ‘Gaat wel weer over’ is de gedachte vaak. En vaak is dat ook zo, want het kan enorm samenhangen met je vorm van die dag.

Het kan echter ook zijn dat je het de volgende keer toch weer voelt, weer doorgaat en het langzaamaan een standaard factor wordt in je training

Een klacht is vaak, tenzij er echt sprake is van een trauma, iets wat ontstaat uit een samenloop van omstandigheden. Stress, slaapproblematiek, te weinig ondersteunende voeding, te weinig vocht, structureel verkeerde houdingen tijdens het trainen etc.

We brengen dit in kaart, zodat we op een duurzame manier jouw klacht kunnen verhelpen. Mijn doel is dat iedereen tijdens zijn blessure, uitzonderingen uiteraard daargelaten, op een rustige en eventueel aangepaste manier kan blijven trainen.

Als fysiotherapeut bij NYMA Outdoor Gym richt ik mij op het leed van de leden. Heb je ergens last van en beperkt het je in je training of het dagelijkse leven, of wil je gewoon goed gemasseerd worden? Dat kan allemaal.

Naast mijn werkzaamheden bij NYMA Outdoor Gym ben ik ook werkzaam als fysiotherapeut bij Jacops Fysiotherapie in Nijmegen.

Ik ben regelmatig op het hockeyveld of in het bos of in de studieboeken voor mijn opleiding tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach.

Daarnaast hou ik zelf enorm van sporten en buiten zijn en vind je me dus ook regelmatig in de Strong&Fit lessen en train ik zelfststandig volgens een schema van Dennis.

Aanbod:

Fysiotherapeutisch consult (nieuwe klacht):  € 35,-  (30 min.)

Vervolgconsult: € 30,- (30 min.)

Sportmassage: € 35,- (45 min.)

Social Share

Let’s Connect

We Support